Huisartsenpraktijk Michiel Boersma – Gezondheidscentrum Casa Cura – Hilversum
Neuweg 27 1211 LV Hilversum
Header afbeelding

Huisartsenpraktijk Michiel Boersma

In ons gezondheidscentrum zijn drie huisartsenpraktijken gevestigd. Huisartsenpraktijk Michiel Boersma, Huisartsenpraktijk Panacea en Huisartsenpraktijk Vita. De huisartsen werken onderling nauw samen en nemen voor elkaar waar bij eventuele afwezigheid.

Assistentes

De assistentes van de huisartsen zijn vrijwel steeds de eersten waarmee u in contact komt als u hulp inroept. Via hen kunt u een afspraak bij uw huisarts maken. De assistentes zijn ook opgeleid om medische handelingen te verrichten, zoals bloedafname, wondverzorging, injecties, hechtingen verwijderen, oren spuiten, urine onderzoek, stikstof behandeling, bloeddrukmeting en uitstrijkjes. Ook zijn zij intensief betrokken bij de begeleiding van patiënten met Diabetes Mellitus type II en met hart- en vaatziekten.

Praktijkondersteuner Huisartsen (POH)

In ons gezondheidscentrum zijn onze supervisie van de huisartsen POH-ers werkzaam ter ondersteuning van de huisartsen. Zij begeleiden patiënten met longziekten en hart- en vaatziekten. De POH Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) ondersteunt de huisarts bij de zorg voor mensen met Psychische en psychosociale klachten. Daarnaast werkt er in het centrum ook een POH geriatrie; zij begeleidt kwetsbare ouderen.

Contact

Spoed

035-6214498 optie 1

FAX

035-5385320

Receptenlijn

035-6214498 optie 2

Website

www.hapmb.nl